torstai 14. heinäkuuta 2011

Pyörähys Helsingissä

Tuli viime perjantaina tintattua helsinkiin jossa illalla oli heti vastassa Iron Maiden --->














+ Cooperin Alice jolla oli naama alkanu mennä jo hitusen kurtullee.--->


















NO keikathan oli vitun kovia, vaikka tuossa viidennessä rivissä ollessa luuli olevansa välillä nyrkkeilyn mm-kisoissa,välillä gaybaarissa ja välillä Uimaharjussa.

No sitteppä lauvantaina heti virkeenä pasilaan sketöö. Heti alkuuun manublokille ja samantien koittamaan ranteella onko ne helsinkiläiset laatat yhtä kovia ku Joensuussa. No olihan ne. Sessareiden tuloksena pari klippiä ja valitteltutuokio kenellä on kipein ranne. Varis tulee paikalle ilmoittaen eltsun puulin olevan paska ja lonkkansa kipeä. Spotti vaihtuu.
Muovikurbeilla suolausta ja chillausta, kai joku klippikin. Aika rientää seuraavalla spotilla ja mieleen tulee Thin Lizzyn keikka eli suunta kohti Nosturia.
Kyllä Lizzykin oli kova, vaikkei löytyny ku yks alkuperäisjäsen ja uusi laulaja oli emo. Sit viimene ilta omenassa ja tonille.

Ja sunnuntaihan alkaa mukavasti uintireissulla josta suunnattin Savelan x-treme parkille. Savelassa oli ihan kiva mini jota tuli skeitattua melko paljo------>















Verttissäkin parit mäkkärit piti käyvä tinttailemassa kuten myös bmx kokoa oleva spinellä. Kesken spinesessioiden Janne tulee ilmoittamaan "Atte Varis löi päänsä" hetken kuluttua Alberto tepastelee spinelle kärsä veressä. Tais tuo koko vasempi puoli olla jokapaikasta veressä, oli kuulemmas vähän töröttäny vertissä vanerit.


















damagea
















Feeblevertailu.





Siitä sitte viikkiin rillaa














Tais tuo Varis löydä päänsä suht kovaa..


Jalat jynkyssä eli ice poweria ja unimaahan.



Maanantaina joutu aamusta menemään kurbille, eihän siitä vittu hyvä seurannu.














Päivän ekat veret, peukalokin liikkuu vielä.



Onneks teknikal shitin jälkeen jesse opasti tikarin kaarelle jossa tuli hyvä mieli.
Siitä sitte onnellisena suvilahteen ajamaan lisää betonia, vittu kyllä hymy hyyty ku joutu toteamaan ihtesä kärsä kaaressa kängännauhoista riippumassa keskellä kaarigäbiä.


No mittee, tiistaina päivä alkaa taas kurbispotilla... ja pannuilla. No kyynerpää vielä liikkuu ja parit ranit pojjille eli no problemo. Liian vaiketten spottien ja auton kolhimisen kautta kaivariin jossa aivan parhaat sessarit ja uusi s.k.a.t.e. formaatti.
Jalat jynkyssä=kämpille.

Sittenpä matka kohti itää alkaa mutta eka kattomaan Emericaa.









Deksiki lähti melkeen ekalla käyntii.









Jessen naapuri.









Spankyllä röpö huules, kovana













Kuulemma noilla leteillä lähtee temput ja naiset.


Sittehäse Hermanni tuli kyselee josko pääsis Älyttömään mutta kun ei halunnu muuttaa Kontiolahelle niin pysyttiin tiukkana ja kerrottiin että joutuu vielä tyytymäään BAkereihin.












Joo eipä tässä muutaku WADAAP ja ROKKIII!!!!

Ei kommentteja: